Som jag skrivit innan är heminredning något jag tycker är väldigt roligt att pyssla med. Det är väldigt viktigt för mig att pyssla i sitt eget hem, hemmet är ju trots allt väldigt personligt och vad gör det inte mer personligt än att designa hemmet själv. ”Men har inte du designat ditt hem redan?”, tänker säkert ni nu. Som många av er troligen inte vet flyttade jag för några månader sedan till en ny lägenhet på Östermalm i Stockholm. Jag har haft väldigt mycket att göra de senaste månaderna så jag har tyvärr inte haft tid att fixa min lägenhet. Denna lägenheten vill jag också gå ”all in” på inredningen så jag ville ha kontakt med en inredare i Stockholm under renoveringen vilket också tog lång tid att fixa. Men nu den senaste veckan har jag kommit igång med pysslandet. Jag är dock inte 100% färdig ännu. Jag väntar på några beställningar som kan ta upp till 3 månader innan jag får dom. Så jag bestämde mig för att uppdatera er på hur det ser ut nu i alla fall.

Här är mitt fantastiska badrum som jag tycker väldigt mycket om. Det finns inget bättre än att ta ett varmt bad i badkaret efter en lång arbetsdag. Detta rummet har jag inte gjort så jätte mycket åt. Det var fint redan när jag flyttade in. Det ända jag egentligen har gjort är att byta duschdörrarna för dom var lite gråa av någon anledning vilket inte jag tyckte passa. Badrummet kommer jag inte göra om än på länge. Jag trivs så bra med hur det ser ut nu.

Detta är mitt kök och matsal. Just nu är jag relativt nöjd med mitt kök. Jag tycker om den ganska mörka stilen som du kommer märke på de nedre bilderna. Jag tror dock jag ska byta ut de vita barstolarna mot svarta istället. Köket som du ser i bakgrunden är jag inte lika nöjd med. Det rummet har jag inte heller pysslat så mycket med ännu. Stolarna och bordet ska bytas ut mot något med lite mörkare färger. Sen tror jag också att jag ska byta ut mattan under köksbordet.

Detta måste vara mitt favorit rum. Mitt sovrum. Detta är det rummet jag troligtvis spenderar mest tid i. En mysigare säng får man leta länge efter. Sovrummet är det mest nyrenoverade rummet i min lägenhet. När jag flyttade hit var rummet helt vitt vilket inte jag tyckte så jätte mycket om. Så jag tapetserade om rummet helt själv och gud så jobbigt det var. Det tog en väldigt lång tid också. Alla möblerna i rummet byttes också ut eftersom dom också var vita. Sen köpte jag den fina tavlan ni ser på bilden, några stearinljus och en krukväxt. Herregud så nöjd jag blev med rummet.

Detta rummet är jag ganska nöjd med hittills. Det ända jag måste byta ut är kuddarna och gardinerna. Jag måste ha något med likadan grön färg som jag har i mitt sovrum. Men tydligen är sådan färg väldigt svårt att hitta gardiner och kuddar i sån färg. Så det är en av sakerna jag kanske behöver vänta 3 månader på att få. Det är väldigt frustrerande.

Hoppas ni uppskattade uppdateringen på mitt lilla inredningsprojekt. Jag ska försöka uppdatera igen så fort allting är färdigt. Men det kan dröja några månader eftersom allt jag vill ha tydligen inte är så lätt att få tag på. Men så kan det vara ibland.

Kategorier: Okategoriserade

Lämna ett svar