Image result for vegetarian foodJag älskar mat, jag älskar att prova ny exotisk mat såsom prova olika dieter. Just nu äter jag vegetariskt två gånger i veckan, någonting jag aldrig trodde jag skulle göra för ett par år sedan eftersom att jag älskar kött, kyckling och fisk. Men ger man vegetarisk kost en chans kan det bli riktigt gott! Jag tycker att alla borde åtminstone testa någon gång under livet – både kroppen och jorden mår bra av det. Hursomhelst så ska inte detta handla om hur jag försöker övertala er att äta vegetariskt för det är inte alls meningen med detta. Jag vill bara informera vikten i att testa ny kost och dryck för den delen för vem vet all god mat och dryck som finns därute som man inte givit sig själv chansen att testa.

Image result for fast food

Image result for seafood

 

 

 

 

 

 

Personligen är jag ett stort fan av havsmat och vin. Troligtvis eftersom att jag som ung reste mycket till platser runt medelhavet där det var vanligt med sådan mat. Men jag måste även meddela att jag gillar snabbmat riktigt mycket också. Jag har dock reducerat mitt intagande av snabbmat under den senaste tiden men jag kan inte låta bli med det helt. Det är alltid någon slags attraktionskraft mellan mig och hamburgare, pommes och pizza. Det är så lättillgängligt och effektivt att min lathet kräver det några gånger i månaden. I veckan var jag ute med en kompis och vi åt en riktigt god hamburgare på Barrels i Gamla stan. Det kan jag tipsa er om när ni vill prova en fantastisk smakupplevelse av burgare som liknar gourmet på någon av de finare restaurangerna på stan.

När det kommer till dryck så är champagne och vin det absolut bästa. De gör stämningen fantastisk och lättar automatiskt upp stämningen på ett positivt sätt. Mousserande drycker är verkligen top-notch och kompletteras bra med både kött, fisk och kyckling såsom vegetarisk kost.

Kategorier: dryckmat

Lämna ett svar