Jag älskar träning och jag älskar att prova olika sorters träningstyper. Jag har provat allt från att spinningklasser till bodypump, men just nu tränar jag bara på gym för att jag föredrar det framför bodypump och liknande klasser. Att träna har länge varit en av mina favorit hobbies.

Jag började träna när jag var runt 14 år och har väldigt länge älskat träning. Träning är viktigt för hälsan och jag mår väldigt bra när jag tränar. Innan jag började träna hade jag dåligt med energi och lågt självförtroende. Jag trivdes inte med min kropp. Men när jag skaffade gymkort och började köra olika klasser mådde jag tillslut mycket bättre. Jag hade mycket mer energi och fick ett mycket bättre självförtroende. Träningen har sedan jag första gången gick in i ett gym varit väldigt viktig för mig. Jag skulle rekommendera träning för alla.

Men det är inte så lätt att börja träna. Som sagt började jag träna när jag var runt 14 år, men jag hade länge tänkt på att börja träna men det blev inget av det. Jag kom ofta med dåliga ursäkter för att jag skulle slippa träningen. Men tillslut kom jag väg till gymmet och det är jag väldigt glad över att jag gjorde. Den första veckan på gymmet var svår, jag hade ingen motivation och jag tyckte att träningen var tråkig. Men tillslut hittade jag lite motivation genom att kolla på motiverande YouTube videos och då bar det av. Jag tränade flera gånger i veckan och började se resultat, jag älskade verkligen träningen och kärleken håller fortfarande i.

Har du svårt att börja träna så rekommenderar jag att hitta någon sorts motivation, leta på internet, bland dina kompisar eller släkt så hittar du definitivt någon. Att börja träna är svårt men när man väl kommit igång så är det fruktansvärt roligt.

Kategorier: träning

Lämna ett svar